Salată De Andive Creț
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre? Salata de andive creț ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 77 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați andive belgiene, ceapă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Andive Creț, Salată de andive Tunan și Creț cu Vinaigrette Romesco (xat), și Gătiți cartea: salată de năsturel și andive Creț cu crutoane.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mare de salată, aruncați împreună atât andivele, cât și ceapa.
Se presară cu oțet, ulei și sare și se aruncă din nou. Dacă este nevoie de puțin mai mult ulei sau oțet, faceți acest lucru în trepte mici și gustați pe măsură ce mergeți. Salata trebuie să fie bine condimentată și îmbrăcată, dar nu udă.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Cipriani Prosecco. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Cipriani Prosecco]()
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini este cocktailul de renume mondial făcut cu pulpă albă de piersici și vin spumant brut. A fost inventat în 1948 de Giuseppe Cipriani de la Harry ' s Bar din Veneția și este servit în fiecare locație Cipriani din întreaga lume. O modalitate excelentă de a începe orice petrecere sau de a avea cu brunch-ul de duminică! Cipriani Bellini prezintă arome elegante, proaspete și fructate, cu o dulceață echilibrată și bule parfumate. Perfect oricând, grozav ca aperitiv.