Salata de alune și pere durează aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 208 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, cireșe, pere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de pere și alune, Salată de țelină, pere și alune, și Cupe de brânză Gorgonzola cu salată verde de pere și alune.
Instrucțiuni
1
Pentru dressing, așezați 1/3 cană de alune, 2 linguri de ceapă, apă, oțet, zahăr, sare, usturoi și boia de ardei într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se omogenizează. În timpul procesării, adăugați treptat ulei într-un flux constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Într-un castron mare, combinați salata verde și ceapa rămasă; adăugați 1/2 cană de pansament și aruncați pentru a acoperi. Împărțiți între șase farfurii de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Completați fiecare salată cu pere, brânză, cireșe și alune rămase; stropiți cu pansamentul rămas.
Salată în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Selecția semnăturii Pedroncelli Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Selecția Semnăturii Pedroncelli Chardonnay
Notele bogate de lămâie, pere și miere din buchet duc la arome proaspete de măr, lămâie meyer și mango. Amestecul celor două loturi Chardonnay adaugă atât calități de fructe înainte, cât și complexitate de stejar prăjit. Evidențiat de aciditatea strălucitoare, vinul se termină crocant cu un finisaj lung persistent.