Salată De Alge Marine
Salata de alge marine este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 25 calorii. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, semințe de susan, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Eucheuma Alge Kerabu (Salată De Alge Marine Eucheuma), Salată De Alge Marine, și Salată De Alge Marine.
Instrucțiuni
Așezați algele marine într-un castron mare umplut cu apă.
Lăsați să se înmoaie timp de 10 până la 15 minute sau până când algele marine sunt suple. Lucrând cu pumni, stoarceți algele de Apă reziduală.
Așezați alge marine pe placa de tăiere și tăiați-le în felii brute de inch de la cca. Îmbrăcați algele în ulei, oțet, sare și zahăr. Reglați condimentele după gust, în funcție de cât de acidulate vă plac algele marine.
Se presară semințe de susan și se servește rece sau la temperatura camerei. Resturile de alge marine pot fi păstrate la frigider până la patru zile.