Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da salata cu sos de muștar o încercare. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 8 și costă $1.41 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 252 calorii. Dacă aveți la îndemână zahăr, salată verde ruptă, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Covrig de muștar cu miere salată de pui Crustată cu sos picant de muștar cu miere, Sos De Salată De Muștar, și Sos De Salată De Muștar Cu Miere.
Instrucțiuni
1
Într-un borcan cu un capac bine fixat, combinați primele șapte ingrediente; se agită bine. dacă doriți, rulați crema de brânză în 3/4 in. bile. Într-un bol de salată, combinați verdeața, caju și bilele de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Caju
Verzii
Zahăr Roșu Grosier
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Stropiți cu pansament; aruncați pentru a acoperi. Puneți la frigider pansamentul rămas.
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Vie di Romans Chardonnay cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.