Salată cu brânză caldă de capră
Salata cu brânză de capră caldă este un Hor d ' oeuvre care servește 6. O porție conține 134 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți suficiente verdeață de salată, sare kosher, oțet de cidru și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Salată Caldă De Brânză De Capră, Salată Caldă De Brânză De Capră, și Salată caldă de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați Montrachetul în felii de 12 (1/2 inch grosime). (Cel mai simplu mod de a tăia brânza de capră este să folosiți o lungime de ață dentară.) Înmuiați fiecare felie în albușurile bătute, apoi firimiturile de pâine, asigurându-vă că brânza este bine acoperită.
Așezați feliile pe un raft și răciți-le cel puțin 15 minute.
Pentru pansament, așezați oțeturile, zahărul, sarea, piperul și gălbenușul de ou în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel și amestecați timp de 1 minut. Cu motorul pornit, turnați încet uleiul de măsline prin tubul de alimentare până când vinaigreta este îngroșată. Condimentează, după gust.
Aruncați salata verde cu suficient pansament pentru a se umezi, apoi împărțiți-le în 6 farfurii.
Topiți 1 lingură de ulei și 1 lingură de unt într-o tigaie sotată la foc mediu-mare până la fumat. Gatiti branza de capra rondele rapid pe ambele parti pana se rumenesc la exterior, dar nu se topesc in interior. Completați fiecare salată cu 2 runde calde și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Cele trei bastoane Durell Vineyard Origin Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
![Trei Bastoane Durell Vineyard Origin Chardonnay]()
Trei Bastoane Durell Vineyard Origin Chardonnay
Aur alb în pahar cu arome de floare de lămâie și smochin proaspăt, acest vin oferă o abordare răcoritoare asupra Durell Vineyard. Fermentat în ouă de beton, vinul prezintă mineralitatea semnăturii lui Durell juxtapusă cu o senzație de gură netedă și rotundă. Îmbătrânirea pe drojdie în butoaie din oțel inoxidabil dezvoltă prezența Palatului, citricele proaspete însuflețesc vinul. Indicii de piersică de vară evidențiază finisajul lung și delicios.