Salată cu brânză caldă de capră

Salată cu brânză caldă de capră
Salata cu brânză de capră caldă este un Hor d ' oeuvre care servește 6. O porție conține 134 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți suficiente verdeață de salată, sare kosher, oțet de cidru și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Salată Caldă De Brânză De Capră, Salată Caldă De Brânză De Capră, și Salată caldă de brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați Montrachetul în felii de 12 (1/2 inch grosime). (Cel mai simplu mod de a tăia brânza de capră este să folosiți o lungime de ață dentară.) Înmuiați fiecare felie în albușurile bătute, apoi firimiturile de pâine, asigurându-vă că brânza este bine acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
2
Așezați feliile pe un raft și răciți-le cel puțin 15 minute.
3
Pentru pansament, așezați oțeturile, zahărul, sarea, piperul și gălbenușul de ou în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel și amestecați timp de 1 minut. Cu motorul pornit, turnați încet uleiul de măsline prin tubul de alimentare până când vinaigreta este îngroșată. Condimentează, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Aruncați salata verde cu suficient pansament pentru a se umezi, apoi împărțiți-le în 6 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
5
Topiți 1 lingură de ulei și 1 lingură de unt într-o tigaie sotată la foc mediu-mare până la fumat. Gatiti branza de capra rondele rapid pe ambele parti pana se rumenesc la exterior, dar nu se topesc in interior. Completați fiecare salată cu 2 runde calde și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Cele trei bastoane Durell Vineyard Origin Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Trei Bastoane Durell Vineyard Origin Chardonnay
Trei Bastoane Durell Vineyard Origin Chardonnay
Aur alb în pahar cu arome de floare de lămâie și smochin proaspăt, acest vin oferă o abordare răcoritoare asupra Durell Vineyard. Fermentat în ouă de beton, vinul prezintă mineralitatea semnăturii lui Durell juxtapusă cu o senzație de gură netedă și rotundă. Îmbătrânirea pe drojdie în butoaie din oțel inoxidabil dezvoltă prezența Palatului, citricele proaspete însuflețesc vinul. Indicii de piersică de vară evidențiază finisajul lung și delicios.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Revista