Salata crocantă tocată este o fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 64 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de migdale, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 73%. Încercați Salată Crocantă De Fasole Verde Tocată, Sandwich De Pui Tocat Cu Slaw Crocant De Pecan, și Salată tocată cu năut prăjit (salata mea preferată tocată) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 6 căni de salată romaine tocată, 2 căni de castraveți tocați, 2 căni de mazăre cu zahăr (feliate pe jumătate transversal), 2 căni de roșii de prune tocate și 1 cană de ceapă verde tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Mazăre De Zahăr
Ceapa Verde
Prune Roșii
Castravete
2
Combinați 1/4 cană oțet de cidru, 1 1/2 linguri zahăr, 1 lingură ulei de măsline și 3/4 linguriță sare; se amestecă cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De Mere
Ulei De Măsline
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Stropiți peste salată; aruncați ușor pentru a acoperi.
4
Se presară cu 3 linguri de migdale feliate prăjite.