Salată crocantă de rață cu vinaigretă de portocale amare

Salata de rață crocantă cu vinaigretă de portocale amare necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 482 calorii, 34G de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $5.4 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, dieta. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scallions, d piept de rață-întrebați la ghișeul dvs. de carne-dacă piața nu poartă piept de rață pe tot parcursul anului, verdeață frissee-uite și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de verdeață amară cu vinetă de Caper, Salată detoxifiantă de păpădie și verdeață amară cu vinetă de tarhon-lămâie, și Piept De Rață Cu Radicchio Și Verdeață Amară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Scor grăsime și piele pe sânii de rață.
Așezați pielea pieptului de rață cu fața în jos într-o tigaie mare rece, cu un mâner sigur pentru căldură. Puneți tigaia pe aragaz și porniți arzătorul la foc moderat. Gatiți sânii 5 până la 8 minute, întorcându-vă odată ce chipsurile de piele și cea mai mare parte a grăsimii sunt redate.
Introduceți tigaia în cuptor și gătiți încă 9 până la 12 minute. Carnea trebuie să fie roz în centru.
Aranjați verdele pe farfurii individuale sau 1 platou mare. Aranjați frissee și scallions pe pat de verdeață pentru copii.
Combinați șalotele, oțetul și marmelada.
Lăsați să stea 10 minute.
Bateți în ulei de măsline extravirgin.
Feliați pieptul de rață și serviți 6 până la 8 uncii de persoană, aranjând rața feliată pe salată. Puiul sau carnea de porc la grătar sau sotată este delicioasă și cu acest pansament.
Se toarnă pansamentul uniform peste rață și salată.