Salată cremoasă de cartofi cu Scallions la grătar

Salată cremoasă de cartofi cu Scallions la grătar
Salata cremoasă de cartofi cu Scallions la grătar este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 144 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în jurul valorii de 18 minute. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Un amestec de scallions, muștar brun picant, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Salată Cremoasă De Cartofi La Grătar, Mămăligă cremoasă la cuptor cu ierburi, Scallions și salată de Ignam prăjită, și Salată De Cartofi Cu Țelină Și Scallions pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală medie cu apă sărată la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați cartofii și gătiți timp de 8 minute sau până când sunt ușor fragede. Se strecoară, se pune într-un bol mare și se lasă să se răcească până se încălzește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
În timp ce cartofii se gătesc, configurați grătarul sau tigaia pentru grătar pentru gătit direct la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Așezați scallions pe grătar cu ulei fierbinte și gătiți timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Transferați pe o placă de tăiere și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
La castron cu cartofi se adaugă maioneză, smântână, muștar, usturoi, sare și piper și se amestecă ușor până se amestecă bine și cartofii sunt acoperite. Feliați scallions la grătar și amestecați în cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Serviți imediat sau păstrați acoperit la frigider până la 2 zile.
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista