Salată cremoasă de cartofi cu Scallions la grătar
Salata cremoasă de cartofi cu Scallions la grătar este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 144 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în jurul valorii de 18 minute. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Un amestec de scallions, muștar brun picant, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Salată Cremoasă De Cartofi La Grătar, Mămăligă cremoasă la cuptor cu ierburi, Scallions și salată de Ignam prăjită, și Salată De Cartofi Cu Țelină Și Scallions pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală medie cu apă sărată la fierbere la foc mediu.
Adăugați cartofii și gătiți timp de 8 minute sau până când sunt ușor fragede. Se strecoară, se pune într-un bol mare și se lasă să se răcească până se încălzește ușor.
În timp ce cartofii se gătesc, configurați grătarul sau tigaia pentru grătar pentru gătit direct la foc mediu.
Așezați scallions pe grătar cu ulei fierbinte și gătiți timp de 4 minute.
Transferați pe o placă de tăiere și puneți-o deoparte.
La castron cu cartofi se adaugă maioneză, smântână, muștar, usturoi, sare și piper și se amestecă ușor până se amestecă bine și cartofii sunt acoperite. Feliați scallions la grătar și amestecați în cartofi.
Serviți imediat sau păstrați acoperit la frigider până la 2 zile.