Salată Cobb Colonială

Salată Cobb Colonială
Reteta Salata Colonial Cobb poate fi facuta in aproximativ 45 de minute . Această rețetă servește 6 și costă 1,38 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 369 de calorii , 12 g de proteine și 25 g de grăsime per porție. Funcționează bine ca un aperitiv american. Un amestec de nuci pecan glazurate, salată iceberg și romaine, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. În general, această rețetă obține un scor solid de 41% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Toast franțuzesc umplut colonial de la Colonial Pancake House , Colonial Yeast Bread și Colonial Oat Bread .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați salata verde, puiul, merisoarele, nucile pecan și brânza albastră împreună cu dressingul, până se îmbracă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se orneaza cu bacon si se serveste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salata Cobb. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Maddalena Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Maddalena Chardonnay
Maddalena Chardonnay
Fermentația în butoi în stejar francez și american, fermentația malolactică, agitarea drojdiei și învechirea sur lie dezvoltă acest vin la cel mai mare potențial. Maddalena Vineyard Chardonnay întâmpină nasul cu un potpourri de arome bazate pe fructe, inclusiv citrice, guava și coajă de portocală. Aceste arome sunt completate de un element mineral, descris drept „pietre umede”. În gură se dezvăluie și fructul înainte, care este însoțit de o structură bună și un final lung și crocant.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista