Salată clasică de Crab și creveți

Salată clasică de Crab și creveți
Salata clasică de Crab și creveți ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. O porție conține 377 calorii, 16g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de maioneză, carne de crab, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 50 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 64%. Rețete similare includ Salată Clasică De Macaroane De Creveți, Salată clasică grecească cu creveți, și Salată slabă de creveți și Crab.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de crab, creveții, țelina, ardeiul gras și ceapa într-un bol. Se amestecă maioneza, mărarul și sosul Worcestershire până se amestecă uniform. Condimentează după gust cu sare și piper. La frigider cu 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sare și PiperSare și Piper
Ardei GrasArdei Gras
MaionezăMaioneză
CrabmeatCrabmeat
țelinățelină
CrevețiCreveți
CeapăCeapă
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A La Z se deschide cu arome de flori albe, mandarine, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu indicii de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, apetisant și intens. Nuanțată mijlocul palatului desfășoară cu arome care oglindă și amplifica aromatice. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasic Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, picant și intens va livra în următorii 5 ani.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista