Salată Capricciosa
Salata Capricciosa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $6.07 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 563 calorii, 26g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, fileuri de hamsii, bulion de pui degresat cu grăsime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salsan alla Capricciosa, salată de kachumber sau salată de kuchumber – salată de legume indiene, și Salată mexicană – această salată nu este doar o salată, este o masă.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, combinați bulion, oțet, vin, foi de dafin, cimbru, sare și 1 cană de apă.
Rupeți frunzele de anghinare până la fundul cărnos (salvați frunzele pentru a găti pentru alte utilizări, dacă doriți). Cu un cojitor de legume sau cuțit, tăiați fibrele din fundul anghinarei și tăiați capetele tulpinii; cu o lingură, răzuiți și aruncați centrele neclare. Clătiți fundul de anghinare și adăugați în tigaie. Aduceți la fierbere la foc mare; reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Pe măsură ce anghinarea gătește, clătiți feniculul și tăiați tulpinile la 1 până la 2 inci deasupra capetelor. Rezervați frunze verzi cu pene; aruncați tulpinile. Tăiați petele decolorate, fibrele grosiere și capetele rădăcinii din capete.
Tăiați capetele în jumătate pe verticală.
Tăiați capetele rădăcinii și vârfurile grosiere din Praz; curățați 1 strat de pe fiecare praz. De la capătul verde, tăiați fiecare praz în jumătate pe lungime până la partea albă. Clătiți sub apă curgătoare, răsturnând capetele verzi.
Tăiați vârfurile de pe tulpinile de țelină pentru a face capul lung de 8 până la 9 inci. Clătiți.
Așezați fenicul, prazul și țelina peste anghinare în tigaie (lichidul nu acoperă). Acoperiți tigaia și fierbeți până când legumele sunt doar fragede când sunt străpunse, cu 15 până la 20 de minute mai mult.
Lăsați să se răcească, acoperit, cel puțin 1 oră. Ridicați legumele.
Se fierbe lichidul de gătit la foc mare, neacoperit, până se reduce la 3/4 cană, aproximativ 15 minute.
Se toarnă printr-o strecurătoare într-o măsură de sticlă; aruncați reziduurile. Dacă este necesar, adăugați apă. Întoarceți lichidul în tigaie, adăugați smântână și aduceți la fierbere la foc mare.
Feliați legumele vertical în 4 sau 8 porții egale fiecare (sau tăiați mai subțire, dacă doriți). Aranjați legumele în mod egal pe farfurii, umeziți-le cu pansament, drapați cu hamsii și presărați uniform cu ouă. Tăiați câteva dintre frunzele de fenicul verde rezervate și folosiți-le pentru a garnisi salatele.