Salată caprese de piersici și mentă cu vinetă Curry

Salată caprese de piersici și mentă cu vinetă Curry
Salata Caprese de piersici și mentă cu vinaigretă Curry este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 157 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 79 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mentă, oțet de șampanie, pudră de curry madras și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de Halibut și piersici cu vinetă de Lămâie-Mentă, Salată Caprese De Piersici, și Salată Curată De Porc, Piersică Și Rucola Cu Vinetă De Piersici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie uscată (nu antiaderentă), prăjiți pudra de curry la foc mediu, amestecând constant, până când este parfumată, cu o nuanță mai închisă și abia începe să fumeze, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se transferă într-un castron; se lasă să se răcească scurt.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți în ulei de măsline, oțet și miere. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Feliați mozzarella în 1/2-in.- bucăți groase și puse deoparte. Curățați piersicile, tăiați-le pe jumătate pe lungime și îndepărtați gropile. Setați fiecare jumătate plat pe placa de tăiere și felie în 1/2-in.- semilune groase; pus deoparte. Scoateți frunzele de mentă și busuioc din tulpini și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1
Așezați câteva bucăți de piersică în centru, deasupra cu o frunză sau două de mentă și busuioc, drapați pe o bucată de mozzarella sau repetați stratificarea de 2 sau 3 ori. Completați fiecare teanc cu 2 felii de piersici și o crenguță de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
BusuiocBusuioc
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
MentăMentă
2
Stropiți cu vinetă de curry, condimentați cu sare și piper și împrăștiați câteva frunze de mentă și busuioc pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
VinetăVinetă
Pudră De CurryPudră De Curry
MentăMentă

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Înregistrările pe teren Chenin Blanc cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista