Salată Caprese cu roșii, busuioc și Mozzarella

Salată Caprese cu roșii, busuioc și Mozzarella
Salata Caprese cu roșii, busuioc și Mozzarella ia în jur 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.23 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară are 232 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 924 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii de moștenire, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Chiftea de curcan Caprese la cuptor cu roșii uscate la soare, Mozzarella și Pesto de busuioc, Salată Caprese la cuptor cu roșii și Mozzarella, și Salată Caprese cu o răsucire – Avocado, roșii, Mozzarellan și busuioc cu paste pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați ușor sare peste feliile de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
2
Asamblați salata: asamblați salata aranjând felii alternative de roșii, frunze de busuioc și felii de mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1
Stropiți ulei de măsline extravirgin peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
2
Adăugați o picătură de oțet balsamic, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
3
Se presară ușor cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 CmCotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 Cm

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista