Salată Caldă De Spanac Cu Sparanghel

Salată Caldă De Spanac Cu Sparanghel
Salata caldă de spanac de sparanghel durează în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. Acest hor d ' oeuvre are 245 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 295 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, spanac pentru copii, oțet de vin alb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Flans de spanac cu brânză de capră cu salată caldă de sparanghel, Salată caldă de sparanghel și roșii, și Salată caldă de sparanghel fript.

Instrucțiuni

1
Așezați sparanghelul într-un 13-in. x 9 inch. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Stropiți cu 2 linguri de ulei;se presara cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Coaceți, neacoperit, la 400 de euro timp de 20-25 de minute sau până se înmoaie, amestecând la fiecare 10 minute. Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Într-un blender, combinați ceapa, oțetul și sosul de soia; acoperiți și procesați până se omogenizează. În timpul procesării, adăugați treptat uleiul rămas într-un abur constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Într-un castron mare de salată, combinați pastele, spanacul și sparanghelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
6
Stropiți cu pansament; aruncați pentru a acoperi.
7
Se presară cu caju și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Selecția de semnături Pedroncelli Chardonnay cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Pedroncelli Selecție Semnătură Chardonnay
Pedroncelli Selecție Semnătură Chardonnay
Notele bogate de lămâie, pere și miere din buchet duc la arome proaspete de măr, lămâie meyer și mango. Amestecul celor două loturi Chardonnay adaugă atât calități de fructe înainte, cât și complexitate de stejar prăjit. Evidențiat de aciditatea strălucitoare, vinul se termină crocant cu un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții16
Scor De Sănătate55
Revista