Salată caldă de rață și portocale
Salata caldă de rață și portocală ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 381 calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 6,46 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Un amestec de porumb dulce, cinci pudră de condimente, varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată Caldă De Rață, Salată caldă de rață și varză, și Salată Caldă De Rață Și Mere La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pudrați pieptul de rață cu 5 condimente chinezești și puțină sare suplimentară pe partea pielii pentru un plus de crocant.2.Aburiti legumele aproximativ 8-10 minute.
Într-un castron rupeți frunzele de menta și busuioc.4.Odată ce legumele sunt gata, adăugați-le în castron, precum și segmentele portocalii și aruncați împreună cu pansamentul.
Așezați pielea pieptului de rață în jos într-o tigaie uscată și transformați focul la cald mediu.
Se lasă 7 minute, apoi se răstoarnă încă 3 minute.
Lăsați pieptul de rață să se odihnească timp de 5 minute înainte de a tăia subțire și de a se îndepărta peste legumele îmbrăcate.