Salată caldă de pui și fasole de unt

Salată caldă de pui și fasole de unt
Salata caldă de pui și fasole de unt este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 442 calorii, 43G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $3.99 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de fasole de unt, țelină, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Pui De Lămâie Toscană Cu Salată Caldă De Fasole, Salată Caldă De Pui Cu Orez Brun Și Fasole Neagră, și Piept de pui de rozmarin, unt brun și Ravioli balsamici, salată caldă de spanac cu Pancettan și vinetă dulce.

Instrucțiuni

1
Combinați fasolea, ardeii prăjiți, murăturile, țelina, pătrunjelul și coaja de lămâie și sucul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați puiul și cimbru, apoi împrăștiați ceapa roșie și fulgii de ardei roșu în jurul tigaiei. Gatiti pana cand puiul se rumeneste pe fund si ceapa este moale, aproximativ 4 minute. Întoarceți puiul, adăugați 1/4 cană de apă, acoperiți tigaia și reduceți focul la minim. Continuați să gătiți până când puiul este gătit, încă 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați puiul pe o tăietură; aruncați cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Adăugați ceapa gătită în amestecul de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Feliați subțire puiul împotriva bobului și adăugați la amestecul de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
7
Adăugați verdele și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
8
Per porție: Calorii 499; grăsimi 16 g( saturate 3 g); Colesterol 99 mg; sodiu 1.384 mg; Carbohidrați 36 g; Fibre 6 g; Proteine 47 g
9
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista