Salată Caldă De Porumb

Salată Caldă De Porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata caldă de porumb. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 54 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă, pătrunjel, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Salată Caldă De Porumb, Salată Caldă De Porumb Și Roșii, și Salată caldă de cartofi roșii și porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o cratiță la foc mediu și amestecați porumbul și ceapa. Gatiti 5 minute, pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se amestecă pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3
Garnisiți cu arpagic pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista