Salată caldă de fasole și brânză
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian rețete pentru cutia de rețete, fasole caldă și salată de brânză ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,45 USD pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 11g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 191 calorii. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, miere, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, care este extraordinar. Rețete similare includ Salată Caldă De Două Fasole, Salată caldă de pui și brânză elvețiană, și Salată Caldă De Bietă Curcubeu Cu Slănină Și Măr.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez sau într-o cratiță mare, sotati ceapa in ulei pana se inmoaie.
Adăugați pastă de roșii și miere; gatiti 1 minut.
Adăugați fasolea și apa; aduceți la fierbere.
Adăugați bietă, sare și piper; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-25 de minute sau până când verdele se ofilesc.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat, parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. La gust, arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniat de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie generală de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină cu o notă subtilă de pâine prăjită.