Salată caldă de Crab și cartofi

Salată caldă de Crab și cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata caldă de Crab și cartofi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 325 calorii. Pentru $ 7.11 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de cartofi noi, ulei de măsline, jalapeno și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este minunat. Rețete similare includ Salată Caldă De Cartofi, Salată Caldă De Cartofi Roșii, și Salată Caldă De Cartofi.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați cartofi, ceapă, crab și jalapeno în tigaie și gătiți până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
CartofiCartofi
CeapăCeapă
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adaugă cilantro și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
4
Puneți aproximativ 1/4 cană de bulion de morcov-Habanero într-un castron puțin adânc. Movilă 1/4 din salata de crab în centrul bolului. Repetați cu alte 4 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
MorcovMorcov
BulionBulion
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
1
3 căni de suc proaspăt de morcovi (aproximativ 2 kilograme, suc)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MorcoviSuc De Morcovi
2
1 linguriță semințe întregi de fenicul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
3
1 linguriță semințe întregi de coriandru
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
4
1 linguriță semințe întregi de chimen
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
5
1/2 habanero chile, tocat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
6
Sare
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
7
Așezați toate ingredientele într-o cratiță mică nereactivă și gătiți până se reduce la jumătate. Tulpina.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin ai putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Revista