Salată caldă de cartofi și ciuperci
Salata caldă de cartofi și ciuperci este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian garnitură. O porție conține 229 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,08 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, pătrunjel, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Salată Caldă De Ciuperci, Salată Caldă De Ciuperci, și Salată Caldă De Ciuperci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F. aruncați cartofii cu 2 lingurițe de ulei într-un castron mare. Se condimentează cu sare și piper. Aranjați cartofii într-un singur strat pe foaia de copt antiaderentă.
Coaceți până când sunt crocante și aurii, întorcându-se ocazional, aproximativ 25 de minute.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Adăugați ciuperci;saut până la aur, aproximativ 4 minute.
Adăugați pătrunjel și usturoi; se amestecă 1 minut.
Adăugați oțet și bulion în tigaie; se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 1 minut. Se răcește ușor.
Bateți în restul de 1 lingură de ulei.
Aruncați verdeața și arpagicul într-un castron mare cu 2 linguri de vinetă caldă. Împărțiți verdele între farfurii. Aranjați feliile de cartofi în cerc deasupra verdețurilor pe fiecare farfurie. Ciuperci movilă în centru.
Stropiți vinaigreta rămasă și serviți.
Per porție: calorii, 249,80; grăsime, 10,06 g; Sodiu, 35,72 mg; colesterol, 0 mg