Salată caldă de cartofi și ciuperci

Salată caldă de cartofi și ciuperci
Salata caldă de cartofi și ciuperci este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian garnitură. O porție conține 229 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,08 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, pătrunjel, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Salată Caldă De Ciuperci, Salată Caldă De Ciuperci, și Salată Caldă De Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F. aruncați cartofii cu 2 lingurițe de ulei într-un castron mare. Se condimentează cu sare și piper. Aranjați cartofii într-un singur strat pe foaia de copt antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Coaceți până când sunt crocante și aurii, întorcându-se ocazional, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ciuperci;saut până la aur, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
5
Adăugați pătrunjel și usturoi; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
6
Transferați pe placă.
7
Adăugați oțet și bulion în tigaie; se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 1 minut. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Bateți în restul de 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
9
Aruncați verdeața și arpagicul într-un castron mare cu 2 linguri de vinetă caldă. Împărțiți verdele între farfurii. Aranjați feliile de cartofi în cerc deasupra verdețurilor pe fiecare farfurie. Ciuperci movilă în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
VerziiVerzii
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Stropiți vinaigreta rămasă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
11
Per porție: calorii, 249,80; grăsime, 10,06 g; Sodiu, 35,72 mg; colesterol, 0 mg
12
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate84
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista