Salată Caesar

Salată Caesar
Nevoie de un garnitură fără gluten? Salata Caesar ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 195 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei de măsline, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, Salată Caesar la grătar cu pansament ușor pentru salată Caesar, și Salată de paste de pui Caesar cu pansament ușor Caesar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Obțineți o pungă de congelator, puneți cartofii necojiți, dar tăiați cubulețe, aproximativ 1/2-inch pătrat, poate puțin mai mic uneori, aruncați usturoiul tocat după ei și apoi adăugați 2 linguri ulei de măsline. (Când mă grăbesc, uit usturoiul și folosesc în schimb ulei infuzat cu usturoi.) Scutur punga astfel încât uleiul să se disperseze și să acopere toate cuburile de cartofi. Goliți-le pe o tigaie, apoi prăjiți-le timp de 45 de minute până la 1 oră în cuptorul preîncălzit. Când sunt maro strălucitoare, le așez pe niște prosoape de hârtie și le stropesc cu sare de mare grosieră. Nu vrei să meargă pe salată când sunt fierbinți, atât de răcoroși pe niște prosoape de hârtie timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Puneți puțină apă pentru ouă, puneți un chibrit în oală (acest lucru oprește albul să curgă dacă coaja se fisurează), apoi, la fierbere, coborâți ouăle și fierbeți exact 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți și puneți deoparte.
5
Rupeți frunzele de romaină în dimensiuni comestibile și aruncați cu restul de 3 până la 4 linguri de ulei de măsline pentru a acoperi bine, dar ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
6
Presărați peste sare și câteva măcinări de piper și aruncați din nou. Agitați peste aproximativ 6 picături de sos Worcestershire, stropiți peste sucul de lămâie, rupeți ouăle și aruncați pentru a amesteca. Corectați condimentele. Aruncați cu brânza și apoi cu crutoanele de cartofi chiar în ultimul moment, pe măsură ce o aduceți la masă - nu mai devreme, altfel salata se va ofili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
CrutoaneCrutoane
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista