Salată Caesar

Nevoie de un garnitură fără gluten? Salata Caesar ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 195 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei de măsline, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, Salată Caesar la grătar cu pansament ușor pentru salată Caesar, și Salată de paste de pui Caesar cu pansament ușor Caesar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Obțineți o pungă de congelator, puneți cartofii necojiți, dar tăiați cubulețe, aproximativ 1/2-inch pătrat, poate puțin mai mic uneori, aruncați usturoiul tocat după ei și apoi adăugați 2 linguri ulei de măsline. (Când mă grăbesc, uit usturoiul și folosesc în schimb ulei infuzat cu usturoi.) Scutur punga astfel încât uleiul să se disperseze și să acopere toate cuburile de cartofi. Goliți-le pe o tigaie, apoi prăjiți-le timp de 45 de minute până la 1 oră în cuptorul preîncălzit. Când sunt maro strălucitoare, le așez pe niște prosoape de hârtie și le stropesc cu sare de mare grosieră. Nu vrei să meargă pe salată când sunt fierbinți, atât de răcoroși pe niște prosoape de hârtie timp de aproximativ 10 minute.
Puneți puțină apă pentru ouă, puneți un chibrit în oală (acest lucru oprește albul să curgă dacă coaja se fisurează), apoi, la fierbere, coborâți ouăle și fierbeți exact 1 minut.
Scoateți și puneți deoparte.
Rupeți frunzele de romaină în dimensiuni comestibile și aruncați cu restul de 3 până la 4 linguri de ulei de măsline pentru a acoperi bine, dar ușor.
Presărați peste sare și câteva măcinări de piper și aruncați din nou. Agitați peste aproximativ 6 picături de sos Worcestershire, stropiți peste sucul de lămâie, rupeți ouăle și aruncați pentru a amesteca. Corectați condimentele. Aruncați cu brânza și apoi cu crutoanele de cartofi chiar în ultimul moment, pe măsură ce o aduceți la masă - nu mai devreme, altfel salata se va ofili.