Salata Snortin' Good este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 14 porții. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 177 de calorii . Pentru 60 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca aperitiv. Vă este oferită de Taste of Home. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați conopidă, zahăr, salată iceberg și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Cu un scor spoonacular de 39% , acest fel de mâncare este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sandvișul cu salată Good-Egg , Piept de vită înăbușit în bere cu sos Ding Dang Good și Brânză Brie Berry Good .
Instrucțiuni
1
Într-un bol mare de salată din sticlă, așezați în straturi salata verde, conopida, ceapa, mazărea și baconul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
2
Combinați maioneza și zahărul; turnați peste salată. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore sau peste noapte. Amestecați chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo