Salata Bok Choy este o fără lactate garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 262 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bok choy, zahăr, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Shanghai Bok Choy / Baby Bok Choy (2 în 1 Mese) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scoateți pachetele de aromă din amestecul de supă; rezervați pentru o altă utilizare. Crumble fidea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă
Paste
2
Combinați tăiței, semințe de floarea soarelui și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Floarea Soarelui
Migdale
Paste
3
Se întinde pe o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți la 350 timp de 8 până la 10 minute sau până se rumenesc; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Aduceți zahărul și următoarele 3 ingrediente la fiert într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc; rece.
7
Așezați bok choy și ceapa verde într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Bok Choy
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Stropiți cu amestec de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
9
Adăugați amestecul de tăiței ramen, aruncând bine.