Friptura asiatică și salata de tăiței ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 393 calorii. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână arahide prăjite, frunze de mentă, șalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Salată asiatică de tăiței de orez cu friptură, Boluri Asiatice Cu Tăiței Cu Friptură Și Mazăre De Zăpadă, și Boluri Asiatice Cu Tăiței Cu Friptură Și Mazăre De Zăpadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună sosul de pește, ghimbirul, usturoiul, sosul de soia și zahărul într-un castron mic până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Se toarnă marinada într-o pungă mare de plastic sigilabilă. Pat friptura se usucă și se pune în pungă, apoi se presează excesul de aer și se sigilează punga. Întoarceți punga de 2 sau 3 ori pentru a acoperi carnea, apoi puneți-o într-un vas puțin adânc (în caz de scurgeri) și răciți cel puțin 4 ore și până la
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Aduceți friptura la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Pregătiți grătarul pentru gătit pe cărbune mediu-fierbinte (căldură moderată pentru gaz).
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți friptura din marinată (aruncați marinada) și uscați-o cu prosoape de hârtie. Grătar, neacoperit, cu excepția cazului în care se folosește un grătar pe gaz, la foc direct, răsturnând o dată, până la mediu-rar, 12 până la 14 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați-o să stea, neacoperită, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1
Bateți împreună sucul de lămâie, apa, zahărul, sosul de pește și fulgii de ardei roșu într-un castron până când zahărul este dizolvat, apoi amestecați șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Avocado Hass Ușor Piure
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Gatiti taiteii intr-o oala de 5 litri cu apa sarata clocotita pana se inmoaie, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se scurge într-o strecurătoare, apoi se clătește sub apă rece și se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Transferați într-un castron și aruncați cu 1/2 cană de pansament. 3de lucru în jurul valorii de miez de fiecare măr, se taie felii subtiri (aproximativ 1/8 inch grosime) cu slicer, apoi stiva felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Tăiați feliile pe lungime în bețe de chibrit cu lățimea de 1/4 inch.
6
Combinați merele, verdeața și menta într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Verzii
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați 1/2 cană de pansament și aruncați bine pentru a acoperi.
8
Felie subțire friptură peste cereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
9
Aranjați tăiței pe un platou mare și verdeață de movilă deasupra tăiței. Aranjați felii de friptură pe verdeață și presărați cu arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Usturoi Opărit
Verzii
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10
Se servește la temperatura camerei cu pansamentul rămas pe lateral.
11
* Găsite pe piețele asiatice și uwajimaya.com.
1
* Amestecul de salate asiatice ambalate poate fi găsit la multe supermarketuri sau puteți folosi un amestec de verdeață, cum ar fi tatsoi, mizuna, rucola pentru copii, verdeață de muștar sau lăstari de mazăre.* Dacă nu puteți face grătar în aer liber, friptura poate fi gătită într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, mare (cu 2 arzătoare), la foc moderat, răsturnând o dată, până la mediu-rar, 12 până la 14 minute în total.* Pansamentul poate fi făcut cu 3 ore înainte și păstrat, acoperit, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Verde
Copilul Rucola
Muguri De Mazăre
Verzii
Mizuna
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina, Merlot Lorilai, cu un rating de 5 stele din 5, pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.