Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata aruncată cu portocale-Avocado. O porție conține 167 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați avocado, sos de soia, spanac rupt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată Aruncată Cu Migdale-Avocado, Salată Aruncată Cu Afine Și Avocado, și Avocado Mandarin Salată Aruncată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un bol mare de salată, combinați primele cinci ingrediente. Într-un borcan cu capac etanș, combinați uleiul, oțetul, usturoiul, zahărul, pudra de curry și sosul de soia; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat