Salata Rusă de cartofi a mamei

Salata Rusă de cartofi a mamei
Salata Rusă de cartofi a mamei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 142 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de varză murată, morcov, murătură de mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare din Europa de Est. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată rusă de cartofi cunoscută și sub numele de Olivier Salade, Cameră de ceai rusă Dressing rusesc – acesta este un dressing de salată dintr-un loc cu o istorie bogată, și Yummy Plăcinte De Cartofi Rusești! pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sfecla, cartofii și morcovul într-o cratiță, umpleți cu apă și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți legumele și lăsați să se răcească; curățați sfecla și cartofii. Tăiați sfecla, cartofii și morcovul și puneți-le într-un bol de salată. Se amestecă ceapa, muratul, usturoiul, uleiul de măsline și sarea. Se răcește salata timp de 2 până la 3 ore; se servește rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista