Salata romana de vara

Salata romana de vara
Salata de vară romană ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,95 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 27 g de grăsimi și un total de 319 de calorii. Un amestec de roșii coapte în viță de vie, oțet balsamic, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July. Această rețetă de la Foodnetwork are 366 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. Cu un scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt salata romană de vară, salata romană de vară și salata romană cu pană.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Gătiți oțetul balsamic într-o cratiță mică, la foc mic, până când este gros, însiropat și măsoară 1/4 de cană, aproximativ 20 de minute. Se da deoparte la racit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Uncii De Căpșuni, Decojite și Tăiate în Felii De 1/4 Inch12 Uncii De Căpșuni, Decojite și Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
10 Uncii Gem De Zmeură10 Uncii Gem De Zmeură
3
Combinați măslinele, pătrunjelul, hamșa, caperele, usturoiul, busuiocul, piperul și uleiul de măsline într-un castron mic și amestecați pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
2 Mușchi Mici De Porc (aproximativ 2 Lire în Total)2 Mușchi Mici De Porc (aproximativ 2 Lire în Total)
Mazăre DecongelatăMazăre Decongelată
CapereCapere
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Salata Verde Si AvocadoSalata Verde Si Avocado
Coji Cannelloni Cutie (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 MinuteCoji Cannelloni Cutie (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/4 Cani De Mazăre Verde Acoperită Cu Wasabi1-1/4 Cani De Mazăre Verde Acoperită Cu Wasabi
4
Pentru a servi, tăiați roșiile în rondele groase de 1/4 inch și așezați, ușor suprapuse, pe o farfurie de servire. Peste rosii se pune amestecul de masline si patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Kilograme Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui3 Kilograme Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Mazăre DecongelatăMazăre Decongelată
Salata Verde Si AvocadoSalata Verde Si Avocado
5
Stropiți balsamicul redus peste salată și serviți.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista