Salata romana de susan-migdale

Salata romana de susan-migdale
Reteta Salata romana de susan-migdale se poate face in aproximativ 25 de minute . Această rețetă servește 12. Acest aperitiv are 215 calorii , 3 g de proteine și 16 g de grăsime per porție. Pentru 55 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, ceapă verde, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 19% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Romaine mărunțită într-o vinaigretă coreeană de susan , Romaine mărunțită într-o vinaigretă coreeană de susan și Pesto Romaine cu semințe de susan, Asiago și roșii uscate la soare .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, topește untul și zahărul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați tăițeii, semințele de susan și migdalele. (Aruncați pachetele de condimente din tăiței sau păstrați pentru o altă utilizare.) Gatiti și amestecați timp de 6-8 minute sau până se rumenesc; pus deoparte. Într-un castron mare de salată, aruncați romaina și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-un borcan cu capac etanș, combinați ingredientele pentru dressing; agită bine. Chiar înainte de servire, stropiți peste amestecul de romaine; deasupra cu amestec de tăiței. Aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Cakebread Reserve Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Cakebread Reserve Chardonnay
Cakebread Reserve Chardonnay
Chardonnay Reserve din 2014 oferă arome seducătoare de proaspete, cremoase de măr auriu și fructe asiatice de pere, frumos completate de note de creme brulee, vanilie și minerale. Bogat și plin la palat, vinul dezvăluie un miez de arome profund concentrate de mere, pepene galben și citrice, care își mențin intensitatea pe parcursul unui final lung, cu nuanțe minerale. Cu rezerve profunde de fructe cuplate cu un echilibru exemplar, Chardonnay Reserve este delicios acum, dar va îmbătrâni frumos în sticlă încă 5-7 ani. Asorteaza acest vin cu supa de cartofi dulci cu castane si rachiu.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista