Salata lui Carlos Conrique
Salata lui Carlos Conrique necesită aproximativ 25 de ore de la început până la sfârșit. Pentru $2.02 pe portie, veți obține o garnitură care servește 8. O porție conține 326 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de avocado californian copt ferm, grapefruit, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 72%. Rețete similare sunt Salata lui Carlos Conrique, salată de kachumber sau salată de kuchumber – salată de legume indiene, și Salată mexicană – această salată nu este doar o salată, este o masă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie grea adâncă de 10 inci până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți fâșii de tortilla, aproximativ 8 la un moment dat, întorcându-se o dată, până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Înjumătățiți fructele pasiunii în cruce și lingurați semințele și pulpa într-un castron.
Bateți zahărul, sucul de lămâie și sarea, apoi adăugați ulei de măsline într-un flux lent, amestecând până se emulsionează.
Tăiați coaja, inclusiv toată miezul alb, din grapefruit cu un cuțit ascuțit și, lucrând peste un alt bol, tăiați secțiuni fără membrane.
Se toarnă sucurile din castron și se amestecă 3 linguri în pansament.
Avocado de sfert pe lungime, apoi groapă și coajă.
Tăiați în bucăți de mușcătură.
Aruncați salate, secțiuni de grapefruit, avocado și nasturtiums cu pansament într-un bol mare de salată.
Adăugați benzi de tortilla și aruncați pentru a combina.