Salata de vânat, struguri și Verjuice a lui Nigel Slater

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de vânat, struguri și Verjuice a lui Nigel Slater. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $2.66 pe portie. O porție conține 838 calorii, 40g de proteine, și 74G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 20 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați verjuice, carne de pui, struguri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma strugurii, puteți urma acest fel principal cu Struguri albi și granita de șampanie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Salata Vietnameză de vită la grătar a lui Nigel Slater, Salata lui Nigel Slater de frunze de vară, carne de porc vindecată și cireșe, și Nigel Slater ' s Coq au Riesling pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face pansamentul, turnați verjuice într-un vas mic de amestecare. Trageți frunzele de cimbru din tulpini și tocați-le mărunt, apoi adăugați-le în verjuice, împreună cu un vârf bun de sare, puțin piper negru și muștar.
Se toarnă uleiul de măsline, bătând cu o furculiță sau cu un tel mic.
Păstrând carnea în fâșii mari și bucăți, amestecați-o în pansament. Înjumătățiți strugurii și scoateți semințele cu vârful unui cuțit. Tăiați fin țelina.
Adăugați strugurii și țelina în carne și pansament.
Prăjiți jumătățile de nucă câteva minute într-o tigaie superficială. Clătiți frunzele de salată. Aruncați ușor cu restul ingredientelor și împărțiți între două farfurii.