Salata de pepene galben birmaneză gin Thoke a lui Susan Feniger

Salata de pepene galben birmaneză gin Thoke a lui Susan Feniger
Susan Feniger birmaneză Gin Thoke pepene salata ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 808 calorii, 22g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sos de soia, sare kosher, nucă de cocos cu fulgi largi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Salată De Pepene Galben Birmanez Gin Thoke, Toastul Kaya al lui Susan Feniger, și Kaya Toast de pe strada lui Susan Feniger.

Instrucțiuni

1
Începeți prin tăierea pepenilor: tăiați coaja tuturor celor 3 pepeni, îndepărtați orice semințe și tăiați carnea în zaruri de 1/2 inch. Puneți tot pepenele tăiat cubulețe într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Într-un castron separat, combinați ghimbirul, semințele de susan, sucul de lămâie, sosul de soia, 1/4 cană de ulei de măsline, 2 linguri de zahăr și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se amestecă bine și se toarnă peste pepene galben. Aruncați și lăsați la marinat la temperatura camerei în timp ce pregătiți restul salatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
4
Puneți lintea și 4 căni de apă rece într-o cratiță mică pusă la foc mare și aduceți la fierbere, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați 1 linguriță de sare și gătiți timp de 5 minute, sau până când lintea este fragedă, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Se scurge, se clătește cu apă rece pentru a se răci, apoi se amestecă în amestecul de pepene galben.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Combinați nuca de cocos, arahidele, varul de kaffir, restul de 1 linguriță de zahăr, restul de 1/4 cană de ulei de măsline și restul de 1/4 linguriță de sare într-o tigaie mare de saut. Prăjiți amestecul de arahide la mediucăldură scăzută, amestecând-o constant, până când nuca de cocos și alunele s-au prăjit, oarecum neuniform, până la un maro auriu, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
9
Chiar înainte de servire, adăugați amestecul de arahide în amestecul de pepene galben și amestecați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Pepene GalbenPepene Galben
10
Serviți într-un castron mare, de preferință la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista