Salata de fructe cu sos de banane este un fără gluten și vegetarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 109 calorii. Această rețetă servește 14 și costă 71 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți banane, suc de lămâie, bile de miere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Fructe Hawaiană Cu Sos De Banane, Salată de fructe cu sos cremos glazurat {salata mea preferată de fructe}, și Salată de fructe Mojito: salată de pepene galben și fructe de pădure cu sos de mentă-var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente. Într-un robot de bucătărie, combinați bananele, smântâna, zahărul brun și sucul de lămâie. Acoperiți și procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
Pentru Ungerea Insertului
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Prajitura Cu Paine De Afine
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Serviți cu fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit