Salata de cartofi la cuptor a lui Pat
Salata de cartofi la cuptor a lui Pat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 263 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sarea de țelină, cartofii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Salată De Cartofi La Cuptor I, Salată De Cartofi La Cuptor, și Salată De Cartofi La Cuptor.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-un vas mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Între timp, așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie, apoi sfărâmați. Puneți slănina deoparte.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt pătrat de 8 inci.
Combinați cartofii, brânza Cheddar, savurați, ceapa și măslinele într-un castron mare. Se amestecă maioneza, sarea de țelină și piperul negru.
Transferați amestecul în vasul de copt pregătit și presărați cu slănină.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii se rumenesc și brânza se topește, aproximativ 45 de minute.