Salata de cartofi a mamei

Salata de cartofi a mamei
Salata de cartofi a mamei este o fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 330 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ouă, sare și piper, cartofi Yukon gold și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Orezul spaniol al mamei, Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, și Mama mea e cel mai bun Meat Loaf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o oală mare; adăugați apă rece pentru a acoperi cartofii cu 1 inch. Aduceți la fierbere și gătiți până când cartofii sunt doar fragede, 5 până la 7 minute; scurgere. Aruncați ușor într-un castron mare cu 3 linguri. oțet de cidru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Lasă să se răcească ușor.
3
Adăugați ceapa, țelina, murăturile și ouăle în castron cu cartofi și amestecați ușor. Într-un castron mic, bateți maioneza, muștarul, arpagicul și restul de 2 linguri. oțet de cidru. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
MaionezăMaioneză
CartofiCartofi
MuștarMuștar
MuraturiMuraturi
țelinățelină
ArpagicArpagic
CeapăCeapă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă amestecul peste cartofi și se aruncă ușor. Acoperiți și răciți cel puțin 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista