Salata caldă de rucola a lui Michael Ruhlman cu slănină și ouă Pocate

Salata caldă de rucola a lui Michael Ruhlman cu slănină și ouă Poșate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 329 calorii, 14g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați rucola, oțet de vin, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Această rețetă este plăcută de 160 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Walleye de mică adâncime al lui Michael Ruhlman cu sos alb de vin-șalotă, Pastele lui Michael Ruhlman cu apă de roșii, busuioc și usturoi, și Salată caldă de spanac cu ouă Poșate moi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală medie cu apă la fiert pentru ouă.
Într-o tigaie medie (10 inci) la foc mare, încălziți slănina cu 1/4 cană de apă. Odată ce apa este evaporată, reduceți focul la mediu-mic și continuați să gătiți slănina până când începe să fie crocantă.
Adăugați șalota în slănină și gătiți până când este ofilită și translucidă, iar slănina este crocantă, încă aproximativ 3 minute.
Puneți rucola într-un bol de salată și lingurați amestecul de slănină-șalotă peste verdeață (poate doriți să lăsați puțină grăsime în urmă, în funcție de cât de mult există în tigaie și de cantitatea de verdeață). Aruncați împreună pentru a acoperi uniform.
Între timp, spargeți ouăle în boluri mici individuale sau ramekine. Coborâți apa la foc mic și adăugați cu grijă ouăle pe rând. Gatiti usor pana cand albul este complet setat, dar galbenusul este inca curgator, 3-4 minute.
Presărați rucola cu oțet (începeți cu mai puțin și adăugați după gust). Se condimentează cu sare și piper și se împarte între farfurii sau boluri. Se acoperă cu ouă pocate și se servește imediat.