Salade de somon la grătar ni Aproximaloise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 320 calorii. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de roșii, piper, muștar măcinat cu piatră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 54 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Ton La Grătar Ni Aproximaloise, Salade Ni Cumcrooise, și Salade Nicoise.
Instrucțiuni
1
Combinați muștarul, oțetul, mierea, 1 linguriță de ulei și 1/8 linguriță de sare într-un castron mic; se amestecă cu un tel. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Oțet
Miere
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Combinați restul de 1 lingură de ulei de măsline, suc de lămâie, sare kosher și piper într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
Adăugați pește în pungă;sigiliu. Marinați în frigider 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
4
. În timp ce peștele marinează, puneți cartoful și ouăle întregi într-o cratiță mare sau cuptor olandez; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Cartofi
Apă
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie Cu Sos
5
Scoateți ouăle și plonjați în apă rece. Gatiti cartoful 5 minute; adăugați fasole verde. Fierbeți 5 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Legume
Cartofi
Apă
Ouă
6
Îndepărtați cartoful și fasolea și plonjați în apă rece; scurgere. Cojiți ouăle și feliați fiecare în 6 pene; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Fasole
Apă
Ouă
7
. Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Așezați peștele, cu pielea în jos, pe grătarul acoperit cu spray de gătit și grătarul, acoperit, timp de 10 până la 12 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Îndepărtați pielea de pește și tăiați peștele în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
10
Combinați spanacul, măslinele, roșiile și ceapa într-un castron mare; adăugați vinetă, cartof și fasole și aruncați pentru a combina. Aranjați salata uniform pe farfurii și acoperiți uniform cu pește și ouă.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.