Sala De Biliard Pizza Roată

Sala De Biliard Pizza Roată
Sala de biliard Pizza roată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 2,64 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 354 calorii. Un amestec de măsline, fasole, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până orez ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Vagon Roata Mic Dejun Plăcintă, Vagon Roata Mic Dejun Plăcintă, și Wagon Wheel Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Zdrobiți cârnații în tigaie, adăugați 1 lingură de condimente mexicane, sos de roșii și fasole. Gatiti la foc mediu timp de 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente MexicaneAmestec De Condimente Mexicane
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ardeii tăiați cubulețe și lăsați să fiarbă încă 8 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4
Pe o suprafață făinoasă, desfaceți aluatul pentru a se potrivi într-o tigaie rotundă de 15 inci. Aranjați umplutura de cârnați în jurul părților laterale ale aluatului. Se acoperă cu brânză și măsline negre. Folosind un tăietor de plăcintă marcați 8 fante în centrul tigaiei. Ridicați ușor fiecare triunghi peste umplutură și trageți vârful sub laturi. Repetați cu triunghiurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când crusta se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Serviți cald.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiol și pietre de pământ. Aromele tanice, de stejar, sunt luminoase și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau de porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista