Sake-Halibut aburit cu ghimbir și varză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibut aburit cu ghimbir și varză. Această rețetă servește 8 și costă 8,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 361 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, scallions, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Sake-Halibut aburit cu morcovi Dilled, Sake-midii aburite cu ghimbir, Miso și spanac, și Sake-biban de mare aburit cu ghimbir și ceapă verde.
Instrucțiuni
Înmuiați conopida în sucul de ghimbir la temperatura camerei timp de 1 oră.
Între timp, în fiecare dintre cele 2 skillets medii, topiți 1 lingură de unt în 1 lingură de ulei. Împărțiți varza, prazul și ghimbirul proaspăt între skillets și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând frecvent, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Împărțiți sake - ul între skillets și aduceți la fierbere.
Adăugați 4 file de halibut în fiecare tigaie și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc mare până când peștele este ferm, aproximativ 10 minute.
Transferați halibutul și legumele în boluri puțin adânci.
Se ornează cu conopida rasă și scallions feliate și se servește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa