S. O. P. P.

S. O. P. P.
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați S. O. P. P. Această rețetă face 6 porții cu 634 calorii, 24g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1296 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ardei grași, cârnați, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Așezați cartofii în tigaie, acoperiți și fierbeți, întorcând ocazional, până când cartofii sunt aproape fragede și puțin rumenite, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se amestecă cârnații, ceapa și ardeii. Acoperiți și gătiți încă aproximativ 5 minute sau până când ceapa și ardeii sunt la tandrețea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista