Răsucite Stripteuză

Răsucite Stripteuză
Răsucite stripteuză este un fără gluten și vegan rețetă cu 1 porții. Pentru $ 3.46 pe portie, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 295 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această băutură. 35 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți ROM cu aromă de nucă de cocos, whisky canadian, cuburi de gheață și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Twisted Mai Tai, Twisted Reuben, și Pește Răsucite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați whisky - ul, tequila, romul 151 proof, vodka, lichiorul de zmeură, romul de nucă de cocos, triple sec, amestecul dulce și acru, soda de lămâie-lime, sucul de ananas și gheața într-un agitator de cocktail; se agită. Se strecoară într-un pahar umplut cu gheață. Se acoperă cu un strop de sirop de grenadină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De ZmeurăLichior De Zmeură
1 Uncie De Vodcă Cu Zmeură1 Uncie De Vodcă Cu Zmeură
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Lichior De Fuziune X-RatedLichior De Fuziune X-Rated
Miere De CitriceMiere De Citrice
TequilaTequila
WhiskyWhisky
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista