Răsuciri de somon și castraveți
Răsucirile de somon și castraveți durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15 și costă 23 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 13 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită castraveți, somon vindecat cu sfeclă roșie, CR aproxormme fra aproxche și coajă de lămâie. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Mușcături de somon și castraveți, Bărci Cu Somon Și Castraveți, și Somon Cu Salată De Castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați castravetele pe diagonală în felii de aproximativ 0,5-1 cm grosime. Răsuciți fâșiile de somon în jurul feliilor de castraveți, apoi aranjați pe o farfurie de servire.
Amestecați împreună crme frache, sucul de lămâie și puțină sare, apoi dollop puțin deasupra somonului.
Presărați peste niște piper negru și coajă de lămâie înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.