Răsuciri de scorțișoară cu sos de scufundare cu miere de Cardamom
Se poate face rețeta răsuciri de scorțișoară cu sos de scufundare cu miere de Cardamom în aproximativ 24 de minute. Pentru $2.67 pe portie, primești un fel principal care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 85g de grăsime, și un total de 1311 calorii. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, scorțișoară măcinată, cardamom măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ 20 de minute de scorțișoară cu sos de brânză cremă, Licitații de pui coapte cu coajă de nucă de cocos cu sos de muștar de miere (Paleo, Whole30) - nu este suficientă scorțișoară, și Chewy Soft covrig se răsucește cu sos de brânză de casă.
Instrucțiuni
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Pune deoparte.
Într-un castron puțin adânc, amestecați scorțișoara, semințele de susan, cardamomul și zahărul brun. Răsuciți 2 bucăți de aluat împreună pentru a forma o formă de frânghie. Strângeți capetele împreună pentru a sigila.
Ungeți aluatul cu oul bătut și rulați ușor în amestecul de scorțișoară până se acoperă.
Așezați pe foaia de copt pregătită. Repetați cu aluatul rămas.
Coaceți timp de 12 până la 14 minute până când este umflat și auriu. Se răcește pe un suport de sârmă.
Într-un castron mic, amestecați împreună mierea, sucul de lămâie, zahărul pudră, 1/2 linguriță scorțișoară și 1/2 linguriță cardamom până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron mic de scufundare.
Aranjați produsele de patiserie pe un platou și serviți cu sosul de scufundare.