Răspândirea Crabului De Anghinare Cu Aragaz Lent

Răspândirea Crabului De Anghinare Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați răspândirea de anghinare-Crab cu aragaz lent. Această rețetă servește 24 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 72 calorii. Această rețetă este plăcută de 20 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, cremă de brânză, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Slow-aragaz cald anghinare și Crab Dip, Răspândire Fierbinte De Crab-Anghinare, și Răspândirea crabului de anghinare (pentru oală) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați 1 până la 1 1/2 litru aragaz lent cu spray de gătit. În aragaz, așezați toate ingredientele, cu excepția pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Capac; gatiti la foc mic setarea 1 oră la 1 oră 15 minute. Se amestecă până când brânza este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
3
Răzuiți partea aragazului cu o spatulă de cauciuc pentru a preveni arderea marginii răspândirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Se servește cu felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
5
Răspândirea poate fi menținută caldă la căldură scăzută până la 3 ore; se amestecă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista