Răspândirea brânzei de Crab Rangoon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de condimente. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 286 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime per portie. Această rețetă servește 24. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de sos dulce și acru, sare, carne de crab și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Crab Rangoon (Crab & crema de branza umplut Wontons), SRC: Crab Rangoon brânză la grătar, și Crab Rangoon Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați ambalajele wonton în treimi. Într-o tigaie electrică sau friteuza, ulei de căldură la 375 de căldură. Fry Wonton benzi, câteva la un moment dat, timp de 10-20 de secunde pe fiecare parte sau până la maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wonton Wrappers
Wonton Benzi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se scurge pe prosoape de hârtie; se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Se amestecă crabul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Transferați pe o farfurie de servire; formați într-un 6-in. disc. Se acoperă cu sos dulce și acru.
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Girard Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Girard Chardonnay
Aromele sugerează plăcintă proaspătă de mere a La mode, cu note de scorțișoară și vanilie. Pe gust, aciditatea strălucitoare este echilibrată de aromele de mere, pere și mandarine, amestecate cu note de condimente de Crăciun.Amestec: 100% Chardonnay