Răspândirea Brânzei De Jalapeno De Afine

Răspândirea Brânzei De Jalapeno De Afine
Răspândirea brânzei de jalapeno de afine ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 161 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cinci condimente, cremă de brânză, afine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. Această rețetă este plăcută de 385 de mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Spread Picant De Afine-Jalapeno, Brânză n ' Jalapeno Spread, și Răspândirea Brânzei Jalapeno sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați primele șapte ingrediente. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10 minute sau până se îngroașă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se răcește complet.
3
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până devine pufoasă. Bateți în amestec de afine până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
AfineAfine
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Echipamente

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Juve y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Juve y Camps Reserva de la Familia a 40-a aniversare Cuvee Cava
Juve y Camps Reserva de la Familia a 40-a aniversare Cuvee Cava
De culoare aurie palidă, această Cava are arome de piersici albe coapte, baghetă prăjită cu note de citrice de lămâie și caise. Palatul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde de iasomie și migdale prăjite. Acest brut natura cava este extrem de versatil, deoarece nici o doză adăugată, astfel încât aciditatea și bule curata Palatul Tau dupa fiecare muscatura. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban de mare marinat miso, ton încrustat cu susan, tikka masala de pui și Jamon Iberico.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista