Ren Alimentare Vacanță Guest Post De La Germaine Leece De Unele

Ren Alimentare Vacanță Guest Post De La Germaine Leece De Unele
Rețeta de mâncare pentru Reni post de oaspeți de Vacanță de la Germaine Leece a unora ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 6 minute. O porție conține 306 calorii, 17g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Mergeți la magazin și ridicați ovăz natural, o stea strălucitoare, Un strop de sclipici auriu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Crăciun Croquembouche Vacanță Guest Post De La Liz De Zested, Lămâie Stratificată Și Budincă De Ceai Negru Post De Oaspeți De Vacanță De La, și Norocos Black-eyed Peas vacanță Guest Post de la Megan de un dulce.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.
DificultateUșor
Gata În6 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista