Răspândire prăjită de conopidă și Susan
Nevoie de o condimente vegane? Răspândirea prăjită de conopidă și susan ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 323 calorii. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți conopidă, pastă de tahini, pâine pita și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Conopidă prăjită și răspândire Labne, Conopidă Prăjită Cu Susan Cu Nori, și Conopidă prăjită picantă cu Srirachan și Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Într-un castron mare, aruncați conopida cu uleiul, ghimbirul și coriandrul și condimentați cu sare.
Întindeți conopida pe o foaie de copt cu margini și prăjiți aproximativ 40 de minute, amestecând o dată sau de două ori, până se înmoaie și se rumenesc ușor în pete.
Lasă să se răcească ușor.
Transferați conopida într-un robot de bucătărie.
Adăugați tahini și sucul de lămâie și pulsați într-un piure gros; condimentează cu sare.
Adăugați coriandru și pulsați doar până se încorporează.
Transferați răspândirea într-un castron și presărați cu semințe de susan.
Se servește cald cu pâine pita sau chipsuri.