Răspândire De Roșii Uscate La Soare
Nevoie de o fără gluten și condiment primar? Răspândirea de roșii uscate la soare ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 27 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză philadelphia neufchatel, usturoi, măsline kalamatan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apă clocotită peste roșii într-un castron mic; lasa sa stea 10 min.
Adăugați roșiile cu lichid în robotul de bucătărie. Procesați 30 sec. sau până când roșiile sunt tocate mărunt.
Adăugați Neufchatel și usturoi; procesați 30 sec. sau până se amestecă. Lingură în castron mediu.
Adăugați măsline, parmezan și busuioc; Se amestecă bine.