Răspândire de pădure și platou de Pate cu baghetă feliată

Răspândire de pădure și platou de Pate cu baghetă feliată
Răspândirea pădure și Pate platou cu bagheta felii ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 439 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,16 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați baguette, sherry, capere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Baghetă Feliată Cu Unt, Ridichi Și Sare De Mare, Baghetă Feliată Cu Ridichi Și Unt De Hamsie, și Baghetă Feliată Cu Ridichi Și Unt De Hamsie.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie la foc moderat. Se toacă fin ciupercile într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați uleiul și untul în tigaie, apoi adăugați șalotele și bucățile de ciuperci. Condimentează ciuperca cu cimbru măcinat, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru MăcinatCimbru Măcinat
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Sotati ceapa si ciupercile tocate pana cand ciupercile sunt maronii si fragede, aproximativ 6 minute. Deglaze tigaie cu Sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Transferați răspândirea ciupercilor într-un castron mic sau alt vas de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Așezați vasul de ciuperci pe un platou alături de pateul cumpărat din magazin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,
6
Garnisiți tava cu baghetă feliată, cornichons, capere și o stropire de pătrunjel tocat. Bucurați-vă de runde de pâine cu un slather de pate acoperit cu ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CornișonCornișon
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
BaguetteBaguette
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, Champagne și White Burgundy sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc
Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc
#13 de vin entuziast top 100 vinuri din 2014O haină galben pal cu reflexe verzi.Aroma: dominanța Sauvignon Blanc dezvăluie arome intense de flori albe, citrice șifructe albe. În timp ce în gură Semillon aduce rotunjime, volum și bogăție cunote plăcute de citrice. O vioiciune fină duce la un final minunat.
DificultateNormal
Gata În11 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista