Rădăcină Gratin

Rădăcină Gratin
Rădăcină Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 343 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,54 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de cartof dulce, rădăcină de țelină, stoc de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Rețete similare sunt Rădăcină-legume Gratin, Rădăcină De Legume Gratin, și Rădăcină De Legume Gratin.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Feliați legumele în felii groase de 1/4 inci. Într-un castron mare, aruncați legumele cu smântână, stoc, tarhon și sare și piper, usturoi și Gorgonzola. Puneți în vasul gratinat pregătit. Acoperiți ușor cu folie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
GorgonzolaGorgonzola
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Coaceți timp de 1 oră, până când legumele sunt fragede. Dacă este fraged, îndepărtați folia, lăsați vasul pe raftul din mijloc și rotiți broilerul la înălțime. Se fierbe gratinul până când vârful este auriu, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Se lasă să se răcească cu 10 minute înainte de servire.
6
Gratinul poate fi făcut cu 1 zi înainte și reîncălzit la 325 grade F, acoperit cu folie timp de aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista