Rădăcină Gratin
Rădăcină Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 343 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,54 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de cartof dulce, rădăcină de țelină, stoc de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Rețete similare sunt Rădăcină-legume Gratin, Rădăcină De Legume Gratin, și Rădăcină De Legume Gratin.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F cu suportul în mijloc.
Feliați legumele în felii groase de 1/4 inci. Într-un castron mare, aruncați legumele cu smântână, stoc, tarhon și sare și piper, usturoi și Gorgonzola. Puneți în vasul gratinat pregătit. Acoperiți ușor cu folie grea.
Coaceți timp de 1 oră, până când legumele sunt fragede. Dacă este fraged, îndepărtați folia, lăsați vasul pe raftul din mijloc și rotiți broilerul la înălțime. Se fierbe gratinul până când vârful este auriu, 3 până la 4 minute.
Se lasă să se răcească cu 10 minute înainte de servire.
Gratinul poate fi făcut cu 1 zi înainte și reîncălzit la 325 grade F, acoperit cu folie timp de aproximativ 50 de minute.