Rădăcină Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 343 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,54 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de cartof dulce, rădăcină de țelină, stoc de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Rețete similare sunt Rădăcină-legume Gratin, Rădăcină De Legume Gratin, și Rădăcină De Legume Gratin.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Feliați legumele în felii groase de 1/4 inci. Într-un castron mare, aruncați legumele cu smântână, stoc, tarhon și sare și piper, usturoi și Gorgonzola. Puneți în vasul gratinat pregătit. Acoperiți ușor cu folie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Gorgonzola
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
4
Coaceți timp de 1 oră, până când legumele sunt fragede. Dacă este fraged, îndepărtați folia, lăsați vasul pe raftul din mijloc și rotiți broilerul la înălțime. Se fierbe gratinul până când vârful este auriu, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți Sotați
5
Se lasă să se răcească cu 10 minute înainte de servire.
6
Gratinul poate fi făcut cu 1 zi înainte și reîncălzit la 325 grade F, acoperit cu folie timp de aproximativ 50 de minute.